معرفی تجهیرات تصفیه آب صنعتی

این وبلاگ جهت معرفی تجهیزات تصفیه آب صنعتی همچون پمپ ، دوزینگ پمپ ، کربن فعال ، رزین سختی گیر و ... ساخته شده است.

معرفی تجهیرات تصفیه آب صنعتی

این وبلاگ جهت معرفی تجهیزات تصفیه آب صنعتی همچون پمپ ، دوزینگ پمپ ، کربن فعال ، رزین سختی گیر و ... ساخته شده است.

دوزینگ پمپ پریستالتیک

دوزینگ پمپ

دوزینگ پمپ ها دستگاه هایی هستند که برای ریختن مواد شیمیایی از مکانی به مکان دیگر استفاده می شوند. خدمات برای تجارت کارخانجات، خوشه های صنعتی، شرکت های تولید کننده مواد غذایی، نوشیدنی، رنگ... مورد استفاده قرار می گیرند.

اکثر برند های پمپ اندازه گیری دارای عملکردهای داخلی کنترل جریان پمپ هستند. مصرف کنندگان می توانند آن را در حالت خودکار قرار دهند یا به صورت دستی مقدار مواد شیمیایی مورد استفاده را تنظیم کنند. به همین دلیل، پدیده افزونگی و آسیب به محصولات و مواد نهایی محدود شده است.

به منظور افزایش عمر مفید، سازندگان اغلب از مواد با کیفیت بالا برای ساخت محفظه پمپ استفاده می کنند. به عنوان مثال: فولاد ضد زنگ، فولاد ضد زنگ ... دارای قابلیت مقاومت در برابر خوردگی انواع اسیدها، حلال ها ...

علاوه بر این، بدنه پمپ اندازه‌گیری سنسورها و محافظ‌ها را ادغام می‌کند و به پمپ اجازه می‌دهد در صورت بروز مشکل به طور خودکار خاموش شود.

مزایا و کاربردهای فوق این است که پمپ اندازه گیری به طور فراینده ای در همه زمینه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

 

اجزای دوزینگ پمپ

پمپ های اندازه گیری شیمیایی مانند پمپ های دیگر از دو قسمت اصلی هد پمپ و موتور تشکیل شده اند. مایع از طریق سر پمپ از طریق لوله ورودی پمپ می شود و از خروجی پمپ خارج می شود، موتور معمولاً موتورهای الکتریکی است یا گاهی اوقات برخی از پمپ ها از هوای فشرده استفاده می کنند.

روی هر پمپ اندازه گیری معمولا دکمه ای برای تنظیم دبی پمپ وجود دارد، هنگام خرید پمپ اندازه گیری باید از فروشنده بپرسید که آیا این پمپی است که از مدارهای الکترونیکی استفاده می کند یا از کنترل های مکانیکی استفاده می کند. از نظر اصل عملکرد، هر دو نوع یکسان هستند، تنها تفاوت در استفاده از کنترل مکانیکی یا الکترونیکی است.

از آنجایی که پمپ اندازه گیری فشار زیادی را برای فشرده سازی و پمپاژ استفاده می کند، به راحتی دیافراگم پمپ را پاره می کند، بنابراین برای تعویض اجزای دیافراگم می توانید به طور کامل با تامین کننده پمپ تماس بگیرید، آنها دیافراگم مناسب برندی را که خریداری کرده اید در اختیار شما قرار می دهند. توجه داشته باشید که هر برندی مدل دیافراگم پمپ متفاوتی خواهد داشت، بنابراین باید قطعات صحیح آن برند را خریداری کنید.

همانطور که در بالا اشاره کردیم، هر پمپ تزریق مواد شیمیایی ساختار متفاوتی خواهد داشت، بنابراین نقشه های سازه نیز متفاوت خواهد بود.

 

دوزینگ پمپ پریستالتیک

دوزینگ پمپ پریستالتیک که به پمپ های غلتکی نیز معروف هستند، مانند نمونه های ذکر شده در مقاله های قبلی بسیار دقیق و خاص هستند. آنها با یک لوله انعطاف پذیر و قابل خم شدن که مواد شیمیایی مورد استفاده را توزیع می کند، متفاوت هستند. لوله اغلب تا نیمه خم می شود و یک اهرم مکانیکی به شکل دست مقدار کمی از مواد شیمیایی را در یک زمان عبور می دهد.

این نوع دوزینگ پمپ در صنایعی مانند داروسازی مفید است زیرا آلودگی زدایی و ضدعفونی هر دسته ای از مواد شیمیایی آسان تر است. علاوه بر این، لوله انعطاف پذیر به این معنی است که می توان آن را به راحتی در صورت نیاز تعویض کرد، که در صنعت پزشکی بسیار رایج است.

این لوله لازم نیست پلاستیکی باشد، می تواند لاستیکی نیز باشد. اما این نوع پمپ های اندازه گیری به هیچ وجه برای تزریق آب، گاز یا بخار با دمای بالا قابل استفاده نیستند و بنابراین نمی توان از آنها برای این منظور استفاده کرد.

هنگام استفاده از پمپ پریستالتیک، آماده سازی پمپ اندازه گیری به این صورت است که تمام هوا را از ورودی به نقطه تزریق خارج می کند. سیگنال ورودی یا گزینه های شروع خودکار یا دستی برای شروع فرآیند با تنظیم دقیق دوز استفاده می شود. هنگامی که فرآیند شروع می شود، پمپ با آن مشخصات کار می کند تا زمانی که سیگنال روی جریان دیگری تنظیم شود.

اکثر پمپ های تزریق، صرف نظر از مدل، پس از تنظیم مناسب به ورودی دستی یا نظارت زیادی نیاز ندارند. اگر محصول نیاز به شارژ مجدد داشته باشد، پمپ اندازه گیری معمولاً زنگ خطر را به صدا در می آورد و توزیع را متوقف می کند. این ویژگی به خودی خود مهم است زیرا از برگشت آب تصفیه نشده یا مواد شیمیایی استفاده شده به لوله ها و ایجاد مشکل جلوگیری می کند.

دوزینگ پمپ پیستونی

دوزینگ پمپ پیستونی

دوزینگ پمپ پیستونی دستگاه های تزریق دقیق هستند که برای فشار بالا مناسب هستند. یکی از مزایای پمپ های پیستونی اندازه گیری، نرخ تزریق دقیق و قابل تکرار در شرایط مختلف فشار برگشتی است. تغییرات جریان با تنظیم طول ضربه یا کنترل فرکانس موتور به دست می آید.

یک پمپ پیستونی اندازه گیری شبیه موتور ماشین است. پمپ های پیستونی اندازه گیری یک پالس سیال در هر دور ارسال می کنند و پالس های فشار بالا غیر قابل قبولی ایجاد می کنند. پمپ های پیستونی اندازه گیری از چند سیلندر و پیستون برای تحویل سیال استفاده می کنند.

 

ویژگی ها پمپ های پیستونی

پمپ های پیستونی اندازه گیری پمپ هایی با فشار بسیار بالا و دبی کم هستند که عمل پمپاژ آن با حرکت پیستون آن به داخل سیلندر انجام می شود.

1.    طول عمر

2.    راندمان بالا

3.    عملکرد قوی

4.    کمبود

5.    طراحی پیچیده

6.    قیمت بالا

7.    نگهداری مشکل است

 

میزان تزریق دوزینگ پمپ پیستونی چگونه کنترل می شود؟

شیر چک مکش در حین مکش لوله اضافه باز می شود و در مراحل تزریق و اختلاط بسته می شود. پمپ های سرنگ این خلاء را با آب بندی بدنه سرنگ و پیستون سرنگ مهر و موم می کنند. جت سیل به عنوان یک شیر فشار (هنگام پایین آمدن) عمل می کند، بنابراین پمپ پیستون اندازه گیری حجم ثابتی از افزودنی را در هر سیکل تزریق می کند و به عنوان یک پیستون رفت و برگشتی عمل می کند.

پمپ های پیستونی اندازه گیری مقداری افزودنی متناسب با مقدار آب عبوری از پیستون تزریق می کنند. با تنظیم حجم انژکتور می توان حجم ماده افزودنی را به صورت دستی تنظیم کرد. بنابراین، این اصل یک تابع جت ثابت و پیوسته متناسب با دبی آب، مستقل از تغییرات دبی و فشار آب را تضمین می کند.

تزریق ماده افزودنی به هر حجمی از آب محرک در محفظه اختلاط باعث می شود که هد اندازه گیری پمپ به طور مداوم و همزمان جریان یابد. بنابراین، یک پمپ پیستونی اندازه گیری به طور مداوم حجم ثابتی از افزودنی را تزریق می کند و به عنوان یک پیستون جابجایی مثبت متقابل عمل می کند.

 

دوزینگ پمپ های پیستونی مقادیر تنظیم شده افزودنی را بر اساس مقدار آب عبوری از پیستون تزریق می کنند. با تنظیم حجم انژکتور می توان حجم ماده افزودنی را به صورت دستی تنظیم کرد. بنابراین، اصل عملکرد مستقل از تغییرات در جریان و فشار آب، پاشش مداوم را تضمین می کند. تزریق افزودنی متناسب با جریان آب است.

 

مزایای دوزینگ پمپ پیستونی

فشار با سرعت جریان ثابت کنترل می شود.

کار با سیالات چسبناک و ذرات جامد

محدوده فشار گسترده، می تواند تحت هر فشاری کار کند.

 

معایب پمپ های پیستونی

هزینه نگهداری بالا

وزن و حجم

دبی بالا کارایی آنها را کاهش می دهد.

 

کاربرد پمپ پیستونی

صنعت کاغذ

صنایع غذایی

کشتی سازی

خط لوله

صنعت خودرو

صنعت نفت و گاز پتروشیمی

سنگ و سرامیک، تراش سنگ

رسوب زدایی، رنگ زدایی، چربی زدایی

 

ساختار پمپ پیستونی

اجزای پمپ پیستونی سیلندر، پیستون، شیر ورودی آب و شیر خروجی آب می باشد که پیستون به سمت بالا و پایین حرکت می کند و دسته از یک طرف روی چرخ دوار نصب می شود. هنگامی که پیستون به سمت بالا حرکت می کند، در اثر مکش و نیروی ایجاد شده در اثر جریان برگشتی مدار خروجی، دریچه خروجی بسته می شود و در اثر مکش ایجاد شده در داخل سیلندر، دریچه ورودی باز می شود و مایع به داخل سیلندر مکیده می شود. هنگامی که پیستون به سمت پایین حرکت می کند، دریچه ورودی بسته می شود، دریچه خروجی بسته می شود و مایع محبوس شده در محفظه پمپ تحت فشار پیستون به مدار خروجی منحرف می شود. اگر این عمل تکرار شود، مایع از جایی به مکان دیگر منتقل می شود. کپسول باید بسته شود تا از نشت مایع جلوگیری شود.

 

خرید دوزینگ پمپ پیستونی 

برای خرید دوزینگ پمپ پیستونی و کسب اطلاع از دیگر دوزینگ پمپ ها می توانید از سایت دوزینگ پمپ آسیا دیدن کنید